Ortodontie

Ce este Ortodonţia?

Ortodonţia este o specializare a medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Dinţii strâmbi sau care nu sunt aliniaţi corect sunt mai greu de întreţinut, pot fi pierduţi mai devreme datorită carierii şi parodontopatiei, şi obligă muşchii masticatori la un efort suplimentar, ce poate duce la dureri de cap, disfuncţia ATM şi dureri la nivelul gâtului, umărului şi spatelui. Un alt dezavantaj este aspectul inestetic al dinţilor strâmbi sau nealiniaţi corect.

Aparatul dentar Invizibil Incognito – Estetica perfecta

Aparatul lingual fix este montat pe interiorul dintilor si nu pe exteriorul, iar rezultatele sunt exceptionale si finalizate cu succes.

Principalul avantaj al acestui tip de aparat consta in aspectul estetic, pentru ca multumita colarii pe interiora cesta nu este vizibil. Prin urmare, el poate fi o optiune viabila chiar si pentru acei pacienti ale caror asteptari estetice sun foarte inalte.

Aparatul Invisalign - Confortabil si elegant

Doresti dinti drepti insa nu vrei sa porti clasicii bracketi si nici un fel de sarma metalica? Avem solutia perfecta pentru tine: Aparatul Invisalign.

Trebuie doar sa parcurgi urmatorii pasi:

  1. Incepe cu o consultatie: Medicul ortodont iti va examina dintii si iti va arata ce poate face invisalign pentru tine.
  2. Amprenta digitala: Aparatul este confectionat cu ajutorul tehnologiei avansate 3D computerizata, ce va reconstrui complet planul de tratament de la pozitia initiala incorecta a dintilor pana la rezultatul final. Poti vizualiza chiar inainte de inceperea tratamentului cum va arata dantura ta.
  3. Zambetul tau este pe maini bune – astazi vei proba primul aparat.
  4. Traieste-ti viata la maxim: Desi nu vei simti ca porti aparat dentar zambetul tau se va transforma fara sa-ti dai seama.
  5. Nimic nu te poate opri: Zambetul tau este perfect acum! Care este urmatorul tau proiect?

Aparat Safir: Insesizabil si eficient.

Aparatul ortodontic fix Safir este insesizabil, acesta preluand nuanta dintilor lasand frumusetea naturala a pacientilor sa straluceasca.

Aparatul safir este o combinație eficientă între un aspect discret și rezultate excelente. Brackeții din safir au o structură dură, fiind rezistenți în timp, iar culoarea specifică îi face foarte puțin vizibili.

Tratamentul ortodontic cu bracketi safir reprezintă îmbinarea optimă dintre eficiență și acuratețea actului medical cu simplitatea și estetica designului bracketilor.